Anglicky za 2 měsíce?

http://mozektevidi.net/up/freeman-giochi.gif

Jak se naučit anglicky za dva měsíce? Jde to vůbec? A proč tak narychlo? Jedu do Londýna do rodiny
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/anglicky-za-2-mesice

#1 m@nik

"Im speak english" urcite spravne neni ;) I speak english je ta prava volba :-P

date 26.6.2007 Út 22:08
#2 dc

Tu vetu mas spatne, budto musis rict I speak English, nebo I'm speaking English.

date 26.6.2007 Út 22:10
#3 m@nik

reakce na »dc 2«: (dc) nn I am speaking english znamena, ze ji mluvis prave ted...coz je v napsany forme celkem nepouzivany. Nebo by se taky mohlo jednat o probihajici v budoucnu ukonceny dej, coz by znamenalo, ze ted anglicky umis, ale treba za tejden uz to umet nebudes :D

date 26.6.2007 Út 22:12
#4 mamnoa webinovinky.cz emailmamnoa©inovinky.cz

Za dva mesice pokud kazdy den tomu das rekneme hodku...zvladnes zakladni situace..predstavit sebe ,rodinu,pratele...rozhovor v obchode...ale pocitej s tim ze zeacatku nebudes vubec rozumet britske anglictine...kdyz jsem byl poprve v anglii...sem celkem cumel - mluvili na muj vkus moc rychle a polykali posledni slabiky...ale drzim palce chlape :-P

date 26.6.2007 Út 23:36
#5 lo3k webbaneful-clan.ic.cz

mno ja se za dva měsice musim naucit německy...bo dělam reparát :-D :-D :-D :-D :-D

date 27.6.2007 St 11:37
#6 InToSSH weblinuxak.blog.cz emailintossh©gmail.com

Jo taky drzim palce, ja sice nebyl ještě v Anglii, ale teta jo a prej mluveji hoodně rychle, no ale můžeš na ně zkusit IT angličtinu: I have error in my food. :-D

date 27.6.2007 St 11:43
#7 Lewig

reakce na »lo3k 5«: (lo3k) hmm tak vidim ze nejsem sam :-D

date 27.6.2007 St 11:47
#8 m@nik

tak koukam, ze uz si tu vetu zmenil "Don’t Speak English" je gramaticky spravne, ale proc bych nemel mluvit anglicky? :-# nechces raci napsat I Don’t Speak English ? :D

date 27.6.2007 St 21:03
#9 mamnoa webinovinky.cz emailmamnoa©inovinky.cz

Kdyz uz jste u tech reparatu ... se pochlupte jake bude VYZO chlapi NVM

date 27.6.2007 St 21:26
#10 MzK webmozektevidi.net emailmozek007©seznam.cz

reakce na »mamnoa 4«: (mamnoa) Plán je to dobrej, ještě tak dodržovat tu hodinu denně.
reakce na »lo3k 5«: (lo3k) Musím se přiznat, že nejsi sám. Také dělám reperát z němčiny na konci srpna BLE (už podruhé)
reakce na »Lewig 7«: (Lewig) Jsme 3 :-D
reakce na »m@nik 8«: (m@nik) Větu jsem už snad upravil. Jak říkám (píšu). Anglicky neumím, pouze jí rozumím (Vím přibližně o co go)
reakce na »mamnoa 9«: (mamnoa) Zapomeň SKULL

date 28.6.2007 Čt 06:31
#11 mamnoa webinovinky.cz emailmamnoa©inovinky.cz

ale notak... :-P btw:snazil jsem se te kontaktovat pres skype,ale nejak jsem asi upadl v nemilost... NVM

date 28.6.2007 Čt 14:12
#12 MzK webmozektevidi.net emailmozek007©seznam.cz

reakce na »mamnoa 11«: (mamnoa) Nějak jsem zapomenul Skype zapnout asi 2 týdny. Zkus to právě teď hned

date 28.6.2007 Čt 14:43

© 2008 Oldřich Šálek Zásady ochrany osobních údajů