Invex je horší a horší a letošní možná dosáhl svého vrcholu, horší to snad ani nejde. Cesta do Brna trvala pár hodin, pobyt na invexu byl v minutách (když odečtu čas oběda). Krom hostesek snad nestojí nic za zmínku.
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/invex-2008-je-katastrofa
noip.cz Hi mozku,
ja jedu na invex pozítří a doufám že to není taková hrůza jak si psal. Docela se tam těším:-) Beru to jako ulití ze školi a takovou úlevu od běžného fofru kterej mám..
BTW: podle mě by sis měl opravit na tvém blogu "mzktevidi.net" diskuze.. pod položkou "Poslední komentáře" se nic nezobrazuje a u každého příspěvku je počet komentářů 0... podle mě si na toto pozapoměl kdyz si komentare presouval na 5w.. bije mi to do očí...:-D
6.10.2008 Po 19:26
benny-cz.net
ladik.benes©gmail.comLoni mě to na Invexu moc nebavilo, po dlouhém rozmýšlení jsem se ale rozhodl, že pojedu a ty mi teď řekneš tohle. Už teď mě mrzí těch 400 Kč co do toho vrazím (cesta a vstup).
Alespoň že konference JuniorInterntu byla minulou sobotu pěkná :-)
6.10.2008 Po 19:48
pisem.cz Já jedu na invex ve středu. Jestli je to tak jak říkáš, přemýšlím o tom, že zůstanu sedět doma.
Btw: dávalo se tam aspoň něco kalitního zdarma? :D
6.10.2008 Po 20:04
matej21.cz
matej21©matej21.czreakce na »Spirit_ 1«: myslim, ze mzk to ma na jinej databazi a nechce se mu k ni z mozektevidi.net pripojovat
reakce na »lo3k 3«: myslim ze jen casopis extra pc a mozna jeste nejakej.. jo a bylo tam slosovani o rocni licenci na nejaky veci od esetu (kazdou hodinu losovani)
6.10.2008 Po 20:18
http.//podes.cz
tomas.podes©seznam.czMy se chystáme se školou ve čtvrtek, tak doufám, že nebudu zklamanej :(
6.10.2008 Po 22:33
My jedem tak ve středu.. Když to tak pročítám, tak se mi taky moc nechce.. Navíc vstávat před šestou.. No, aspoň se tam třeba uvidíme.. Venco?
7.10.2008 Út 14:46
speedygt.ic.cz Nooo když už bydlím v Brně tak možná ráno zvednu ( )( ) z postele a dojdu tam...snad po mě za tu hrůzu nebudou chtít vstupný :)
7.10.2008 Út 17:49
zila.r©seznam.czHmm jedu na invex zitra tekže vidim že se mam na co těšit :-) Minulý rok tam byly aspoň pěkný hostesky od Mironetu doufám že tam budou zas:)
7.10.2008 Út 18:37
Zdravím tvůrce tohoto článku, ve kterém, jsem se dočetl , že ani hostesky na letošním Invexu prý nestojí za to.... Tak si připadám, jak kdybych chodil po jiném výstavišti než fotograf.... doporučujeme: stánek Abra, Microsoft, hostesky Banán.cz, ESET a spoustu dalších.... proto upřímně prosím fotografa, OTEVŘETE OČI:-) P.S. prosím o další nové fotky hostesek
7.10.2008 Út 20:34
speedygt.ic.cz Hej sem čet že až ve středu, tj dneska se otvírá stánek pctuningu.cz ve kterém budou tunit s dusíkem... Konečně pošlu Obermaiera do řitě :D.
Fotky dobrý, nejlepší je asi Tonda s tou tlustoprdkou :)
8.10.2008 St 00:58
mozektevidi.net reakce na »Spirit_ 1«: NJN, je to jiná databáze, asi smažu ze šablony ty komentáře.
reakce na »lo3k 3«: Jen letáky, ty jsem nebral.
reakce na »SpeedyGT 7«: Určitě budou.. Veřejné dny jsou asi za stopade.
reakce na »SpeedyGT 10«: Nezapomeň něco nafotit a publikovat na webu :)
8.10.2008 St 10:44
netzona.cz
capousek©netzona.czreakce na »MICHAL 9«: Banani hostesky sme nastesti nepotkali. Urcite kaluza uz oslintal :D
8.10.2008 St 21:38
maxi-park.eu reakce na »MICHAL 9«: jenze cilem clanku bylo provokovat a tudiz nadavat na vse ;)
10.10.2008 Pá 01:34
mozektevidi.net reakce na »Petricek 14«: To v žádném případě. Prostě se mi tam nelíbilo, je to horší a horší. Jestli se ti tam líbilo, nic ti nebrání napsat si na svůj blog svůj názor.
10.10.2008 Pá 07:47
speedygt.ic.cz Stánky EHW a PCT se celkem vytáhly. Pro ty, kteří o chlazení pomocí LN2 četli a viděli fotky například na Xtreme Systems to bylo docela zajímavé. U EHW sem vydržel cca 3h - pohodoví typové, dobře se s nima kecá :). U PCT sem tak dlouho nevydržel, OBR tam furt něco šteloval a nebylo to ono, jako u EHW. Z celého Invexu 08 jsem tedy byl jen v hale C, ty další jsem nechal ostatním. Fotky budou, ale jen z onoho taktování s dusíkem. Nacpal jsem se uplně dopředu takže mám všechno pěkně zdokumentováno a půjde to zcela jistě na web.
10.10.2008 Pá 08:05