Všimli jste si, že invex začal? O invexu se skoro nepíše, moc lidí ho ani nepochválí. Pár lidí spekuluji, zda se bude invex konat i příští rok?
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/invex-2008-skoncil-on-zacal
vrany.stepan©email.czTak tak. Ročník 2006 byl dobrej.....byl jsem tam ještě minulý rok ale letos jsem se na to vykašlal(a nelituji toho). Vláčet se dvakrát týdně do brna(byl jsem tam ještě na aukrosetkání) a jednou kvuli veletrhu, kde není nic vážně netoužím. BTW: v 2006 měl ESET krásné holky...co letos? :-)
10.10.2008 Pá 18:41
blog.izmy.eu/
izmy©seznam.czKdyž jsme se ptali ředitele, proč nejedeme na Invex, odůvodnil to tím, že je to rok od roku horší, počet vystavovatelů je vážně zoufalý a že to prostě nemá cenu.
10.10.2008 Pá 18:47
Letos sem byl na Invexu poprvý a zhoršená kvalita naprosto odpovídala popisu blogerů.. Je to škoda :-(
10.10.2008 Pá 18:55
phoenixblog.wz.cz
phoenixg01©gmail.comreakce na »izmy 2«: To zní jak od Vodičky, ředitele jedné školy...
10.10.2008 Pá 19:36
mozektevidi.net reakce na »bluee 4«: Díky. Je to moje oblíbená hrubka www.google.cz/search?hl=cs&client=op… a nejen moje. Oslovovat mě jako ředitele nemusíš, nejsem tvůj ředitel. Ale i tak dík za projevení úcty :P
10.10.2008 Pá 19:59
suksoft.ic.cz/
inaSUK©Gmail.comJsem tam byl ve stredu, v neodbornej den (myslim ze jsem to tu kdesi psal). No, odhadem jsem to prolejzal 5-10 minut, pak do hospody (jako asi vsichni.) Vskutku me ale pobavily decka, co tam sbiraly casaky ze zeme, rvaly do baglu po deseti a podobne. Sranda :D
Jinak - pristi rok uz asi tezko invex bude, a jeslti jo, bude to posledni. Tam uz nastesti nepojedu...
10.10.2008 Pá 20:09
google.com
©©©je to ale smutne, ze Invex takto konci.. Pritom kdyz zacinal, tak to byla tak skvela a nadejna akce.
10.10.2008 Pá 20:38
njn ale hlavně že tam máte, hoši, ty zmalovaný krávy hostesky, co maj v palici nas*áno, že??? Lákadla na chlapi. Stejně jako klesá účast na Invexu, klesá i mužská inteligence!!!!! :D
11.10.2008 So 12:59
google.com
©©©reakce na »NIKDO 11«: a hlavne, ze ty pouzivas IE.. Vypovida o inteligenci? Ano. Normalni clovek tenhle prohlizec nepouziva, jelikoz je nezabezpeceny, silne svazany se systemem a pomaly - kdyby tobe inteligence rostla, narozdil od nas, tak by jsis to mozna uvedomil - takhle si te radim do kolonky: "pako, co se jen potrebovalo vyrvat". Sve vylevy cpi nekomu jinemu - my nejsme teplousi xD
11.10.2008 So 13:25
google.com
©©©reakce na »Sucker «: Ted jsi se ztrapnil, jelikoz tam zadnou chybu nemam. Zadnej vylev to nebyl a o Linuxu jsem nerekl ani slovo xD Tak nevim, co tu placas trubko.
Navic jsem na tebe vubec nereagoval, tak komu ty tvoje kecy cpes? Takhle se chovas i v realite? Cpes se do rozhovoru? Ale ale.. To te maminka nenaucila, ze je to neslusne? :D
Ja mluvim o prohlizeci a ty zacnes mluvit o pravopisu (ktery mam ok) a o operacnim system, asi fakt trpis nejakou uchylkou, dobre mimo - alespon jsem se pobavil, diky :D
11.10.2008 So 14:25
google.com
©©©reakce na »Anonymous_ 13«: *operacnim systemu - aby jsi zase nahodou nehonil triko nad preklepy.
11.10.2008 So 14:27
manasekp.com
manasekp©seznam.czSice v Brne studuju ale stejne jsem na invexu nebyl, pripadalo me to jako ztrata casu. Nejspis dobre ze jsem tam nebyl.
11.10.2008 So 14:48
reakce na »Anonymous_ 12«: Já právě taky nejsem tepláááá (vidíš to, jsem ona), jen píšu svůj názor, ten mi nikdo nesmí brát, protože mám na něj PRÁVO!!! Za to ty jsi inteligent – to "jsis" bije do očí. Počítačům jako holka fakt nerozumim, ale operu si nainstalovat umim ty pako! :D
11.10.2008 So 20:24
anonymouz.eu reakce na »NIKDO 16«: Vidis, s Operou je to hned lepsi. Pravo ti nikdo nebere, hlavne ze uz ses vyrvala a muzes klidne spat. Proc jen z tveho nazoru mam pocit, ze jsi hnuska a mas z toho komplex? xD
Za ten "jsis" sorry, stydim se, psal jsem to v rychlosti - vim, neni to vymluva, ale jinak si nedovedu vysvetlit, proc jsem takovou hrubku udelal - na druhou stranu, neni tak strasna, Oldovi se povedou i lepsi veci ;) Zrovna tak chyba v "jsi" vidis to, asi kvuli tomu skocim z (w)okna xD
A abych pohanil i tebe - neumis carky, takze si to s tim inteligentem nech, ty huso (delajici se nad myma hrubkama).
11.10.2008 So 20:43
vrany.stepan©email.czHmm.....začíná tady docela dobrá bitka o ničem....I když koukám....někdo tady píše že má právo na svůj názor, ale že ostatní mají právo debatovat to už je zase jiná věc :-D
11.10.2008 So 22:27
reakce na »Anonymous_ 17«: By mě zajímalo, jak vypadáš ty. Komplexy fakt nemám. A hnusná taky nejsem.
Čárky umím, za to ty neumíš ani háčky. Proč jen z tvého komentáře mám pocit, že závidíš Oldovi. Z toho okna by jsi měl skočit, jsi vopruz.
12.10.2008 Ne 08:08
noip.cz Teď už jen chybí aby jste si tu vyměnili fotky. Pak si řeknete, jak jste hnusní… pošlete se dopci a bude pokoj..xD
TO MZK: pro tyhle situace bych tu vytvořil i chat.. tam by si mohli všichni nadávat a netahali by to sem..;-)
12.10.2008 Ne 08:35