Mafia II - bohužel nedosahuje kvalit jedničky, je zde pár nedomyšleností, které kazí celkový dojem ze hry.
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/mafia-2-lehka-kritika-obcasneho-hrace
jirinapravnik.cz
jiri.napravnik©gmail.comNehchpu jak ti muze vadit spatny konec. Ja miluju spatne konce, vecne happyendy ve filmech me uz vylozene s*rou a nekdy jsem ze spatneho konce opravdu nadseny:)
Mafii 2 jsem zatim nehral, nemam cas ted, ale uz se na ni tesim a co zamrzi z toho co pises, tak snad jedine maly pocet savepointu, jinak tam nic spatneho nevidim (podplaceni policajtu je jako v realu ne.))
27.8.2010 Pá 16:02
speedygt.ic.cz Mafii jsem dohrál za stejný počet hodin ty a naprosto souhlasím se vším. Až na tu kolísavou obtížnost, myslim že to bylo stále stejné. Až na tu poslední misi která byla krapet lehčí. Dabing nevím, já hral eng verzi a ten je naprosto geniální, dost často sem po chcípnutí rád si celou cut-scénu zopakoval...a to několikrat..a znova s radostí :). Nakonec bych ještě vyzdvihl grafiku, která oproti GTA IV vypadá naprosto parádně. Noční jízdy tunelem nebo odrazy na namoklé silnici jsou fantastické. A navíc to běží bez sekání i při nějakém tom výbuchu nebo prostřelování skla. Pro mě 9/10, jen škoda toho příliš otevřeného konce a taky nevyužitého potenciálu města. Herní dobu neberu jako mínus, ono by to po 15 hodinách třeba začalo nudit :).
28.8.2010 So 00:29
hellsolutions.cz
tonda©zooda.czJa to hral 20 hodin ;) Trosku vic sem si to uzival :D A mezi misema sem chodil vykradat obchody, vylepsovat si auta atd atd. Obcas naka vedlejsi mise na srotaku nebo pro dereka.
reakce na »Tomáš 3«: Jede to stopro pod Win7 :D
31.8.2010 Út 10:50
speedygt.ic.cz By mě zajímalo jaké mise pro dereka...žádný mise tam nejsou :)
3.9.2010 Pá 17:22
apinuv.kekel.cz nejlepší je, jak všichni viní za zmršenou hru amíky a naopak amíci zase tvrdí, že to pos... češi :)
3.9.2010 Pá 23:11
speedygt.ic.cz Takhle - nebejt 2k, tak by ta hra dopadla asi uplně jinak. Ale ruku na srdce - kdo veří že by bez tučné finanční pomoci ze strany 2k vůbec vylezla na pulty obchodů?
4.9.2010 So 00:55
shrek008©seznam.czjá tedy nevím, ale já to hrál na střední(to je to samá jako těžká až na ten problém že ti to napovídá při míření) a hrá jsem to 17 hodin Nejvíc jsem kradl auta a vozil na vrakáč - pěkný keše) šíleně mně nadchla jen mně zklamal otevřený konec (ale doufám že to dodělaj v datadisku). Volná jízda je ale skvělá škoda že tam nedali extrémní jízdu nebo bonus auta v jízdě.
P.S. mně nešlo o hru spíš o příběh ( já tu hru nahraju kvůli hře, ale kvůli příběhu)
12.9.2010 Ne 15:19