No LOL 1000+ unread RSS

http://mozektevidi.net/up/spam.jpg

Člověk je chvilku offline a hned ho čeká nemilé překvapení. Tolik nepřečtených RSS zpráv… No hrůza. Doplněno: Co mi vadí na mém blogu. Chystají se změny, ale pšt…
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/no-lol-1000-unread-rss

#1 codeas webcodeasi.blogspot.com

Tak jsi změnil RSS čtečku, kde jsou ty čas kdy jsi prosazoval RSS-bandit, taky jsem ho zkusil, ale raději jsem zůstal u Googlu :)

minulý rok jsem měl po 10 dnech dovolené stav 5000+ ;)

date 24.8.2008 Ne 19:39
#2 ash webgo-strong.net emailashlinux©atlas.cz

Ja uz zacal svoji ctecku nenavidet strasne to okrada o cas s tim naprosto souhlasim! Mam par oblibenych webu kam lezu denne a pak obcas kouknu do ctecky a proctu prvnich 20 zajmavych clanku a zbytek smazu

date 24.8.2008 Ne 21:23
#3 Draww

predevsim bys mel zmenit zamereni clanku - kladl bych duraz na zajimavost, ale nebral bych si priklad z "hulana", debil kterej ma uzke vztahy "bananakama", ale spis s pisem.cz. Chces?, ja ti nejaky napisu, ale nevim jestli se to tem birokratum z adsense bude libit.

date 24.8.2008 Ne 22:03
#4 lo3k webpisem.cz

Já rss čtečku zrušil a je mi krásně. S těma kategoriema bych to nevidel tak tragicky jé kategorie využívám. Být tebou odstraním kategorie z menu a vytvorim sekci archiv kde bych kategorie nechal - neco jako v rs2.

reakce na »Draww 3«: COcoCOcoCOco? CO s pisem.cz? :)

date 25.8.2008 Po 11:27
#5 Draww

reakce na »lo3k 4«: ano, tvuj blog davam jako za dobry priklad, to myslim naprosto vazne - clanky jsou OK, vzdy zajimave a odvazne, myslim ze si to nemyslim jenom ja ale i best prvek netu - Google

date 25.8.2008 Po 20:33
#6 lo3k webpisem.cz

reakce na »Draww 5«: DEKUJI! Pochvala vzdy potesí!

date 25.8.2008 Po 20:47
#7 Draww

blaboly, ktere vytvari hulan, nektere clanky na mozektevidi.net mi nic nerikaji. U tebe si vzdy poctu, nekdy i pobavim, snad i poucim - tak ma dobry blog vypadat a netvorit clanky jenom kvuli SEO... . JEN TAK DAL :)

date 25.8.2008 Po 21:15
#8 MzK webmozektevidi.net

reakce na »codeas 1«: Uff dobrá práce.
reakce na »Draww 3«: V nejbližší době budu všechny články kontrolovat a chystám se opravit hrubky, překlepy, smazat seo–sračky a smazat články, co nemají úroveň. Jsem zvědav, kolik mi jich zůstane.
Hned to nebude, článků je už poměrně dost (510) takže to bude práce na několik hodin.

date 26.8.2008 Út 00:09
#9 lo3k webpisem.cz

reakce na »MzK 8«: i seo clanek muze bejt kvalitni :)

date 26.8.2008 Út 12:36

© 2008 Oldřich Šálek Zásady ochrany osobních údajů