Člověk je chvilku offline a hned ho čeká nemilé překvapení. Tolik nepřečtených RSS zpráv… No hrůza. Doplněno: Co mi vadí na mém blogu. Chystají se změny, ale pšt…
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/no-lol-1000-unread-rss
codeasi.blogspot.com Tak jsi změnil RSS čtečku, kde jsou ty čas kdy jsi prosazoval RSS-bandit, taky jsem ho zkusil, ale raději jsem zůstal u Googlu :)
minulý rok jsem měl po 10 dnech dovolené stav 5000+ ;)
24.8.2008 Ne 19:39
go-strong.net
ashlinux©atlas.czJa uz zacal svoji ctecku nenavidet strasne to okrada o cas s tim naprosto souhlasim! Mam par oblibenych webu kam lezu denne a pak obcas kouknu do ctecky a proctu prvnich 20 zajmavych clanku a zbytek smazu
24.8.2008 Ne 21:23
predevsim bys mel zmenit zamereni clanku - kladl bych duraz na zajimavost, ale nebral bych si priklad z "hulana", debil kterej ma uzke vztahy "bananakama", ale spis s pisem.cz. Chces?, ja ti nejaky napisu, ale nevim jestli se to tem birokratum z adsense bude libit.
24.8.2008 Ne 22:03
pisem.cz Já rss čtečku zrušil a je mi krásně. S těma kategoriema bych to nevidel tak tragicky jé kategorie využívám. Být tebou odstraním kategorie z menu a vytvorim sekci archiv kde bych kategorie nechal - neco jako v rs2.
reakce na »Draww 3«: COcoCOcoCOco? CO s pisem.cz? :)
25.8.2008 Po 11:27
reakce na »lo3k 4«: ano, tvuj blog davam jako za dobry priklad, to myslim naprosto vazne - clanky jsou OK, vzdy zajimave a odvazne, myslim ze si to nemyslim jenom ja ale i best prvek netu - Google
25.8.2008 Po 20:33
blaboly, ktere vytvari hulan, nektere clanky na mozektevidi.net mi nic nerikaji. U tebe si vzdy poctu, nekdy i pobavim, snad i poucim - tak ma dobry blog vypadat a netvorit clanky jenom kvuli SEO... . JEN TAK DAL :)
25.8.2008 Po 21:15
mozektevidi.net reakce na »codeas 1«: Uff dobrá práce.
reakce na »Draww 3«: V nejbližší době budu všechny články kontrolovat a chystám se opravit hrubky, překlepy, smazat seo–sračky a smazat články, co nemají úroveň. Jsem zvědav, kolik mi jich zůstane.
Hned to nebude, článků je už poměrně dost (510) takže to bude práce na několik hodin.
26.8.2008 Út 00:09