Tak jsem nainstaloval novou verzi IMHO nejlepšího prohlížeče internetových stránek.
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/novinky-opera-9-2
suksoft.ic.cz/
sukina.cz©seznam.czHledani googlu v adrese: to opera umi uz hodne dlouho. A nejen googlu. Kdyz si ted sednu k PC s Foxem nebo snad IE tak je to nezvyk a pisu do adresy nesmysly ktere nejedou SKULL
13.4.2007 Pá 08:15
mozektevidi.net
mozek007©seznam.czTO SUK: Umí ale musel jsi zadat G před hledaným výrazem. Todle je spíš taková drobnost, že nemusíš zadávat g.
13.4.2007 Pá 08:29
suksoft.ic.cz/
sukina.cz©seznam.czNo jasne. Ja mam jeste nakonfigurovany y pro tytrubko, j pro jixo, ripe pro ripe.net (na IP adresy). ts pro torrenty, ext pro pripony ( filext.com ) ... atd. Jeste bych dodal ze primo vyhledavani funguje jen kdyz je vic slov. napis tam jedno slovo a bude se to zkouset pripojit na slovo.(com|cz...}
13.4.2007 Pá 11:25
matejka.david©centrum.czHledání v googlu přímo v adrese: to u FF je taky...zadam tam neco, nejdriv to vyskousi jestli to neni domena a pak to nejde v googlu
13.4.2007 Pá 13:32
suksoft.ic.cz/
sukina.cz©seznam.czmatej21: trva to dlouho a navic muzes pouzivat jen jeden vyhledavac..
13.4.2007 Pá 16:37
Operu 8.2 jsem mel uz nekolik dni pred oficialnim vydanim. Je to krok kupredu, ne moc razantni ale presto mily. Mimochodem neprisel si na to, jak zmenit vyhledavaci portal z yahoo treba na google v nove funkci Speed Dial? Zkousel jsem se divat v nastaveni i v opera:config, ale nic jsem nenasel.
14.4.2007 So 16:39
kandera.net/blog/ keram: Asi myslíš 9.2 ;-)
Jinak dá se to změnit v opera:config#UserPrefs|SpeedDialSearchType a tam zadáš číslo podle pořadí v search.ini (pro výchozí Google 0) 8-)
14.4.2007 So 17:55
Ano myslel. Diky, musel jsem to prehlednout. Ne ze bych bezne pro vyhledavani otviral nove okno se Speed Dial, ale prece jenom to obcas vyuziju.
14.4.2007 So 18:16