Konečně jsem rozdýchal alkoholovou oslavu 2008 a můžu publikovat nějaké fotky ohňostrojů + bouračka
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/silvestr-2008-v-sazave
buchtic.bloguje.cz
martin.buchta©gmail.comOdkaz z RSS nefunguje.
Tos celej večer nepil a nebos jel zpátky trochu pod vlivem? ;)
14.1.2008 Po 17:43
mozektevidi.net reakce na »Buchtič 1«: Věděl jsem, že se na to někdo zeptá :-)
Pil jsem „decentně“ do půlnoci (kousek piva a špetka šampusu jako přípitek o půlnoci. Pak už jen cola, tonic, semtex, juice a podobné supr pitíčko.
14.1.2008 Po 18:05
Neber to jako urážku, ale měl by jsi si to po sobě přečíst. Je tam pár překlepů a něky i věta, která nedává smysl. (-"..holky se tančí v ry.." a nebo - "..yla v 'S'ábava v plném proudu...."). Ale jinak, Silvestr vypadal suprově, příští rok vím, kam jet :D
15.1.2008 Út 13:33
mozektevidi.net reakce na »Hologos 4«: Neberu to jako urážku, naopak jako konstruktivní komentář. Čeština není moje silná stránka, pár překlepů jsem opravil, na ostatní se dostane někdy později
15.1.2008 Út 16:19
mozektevidi.net hehe , podle uvodu uz jsem myslel ze jsi naboural dalsi auto :D
15.1.2008 Út 17:04
disposed.cz
vojtahavel©gmail.comono při psaní delších článků je výborně použít nějaký kontrolér pravopisu - neprojde tím skoro žádný překlep...
15.1.2008 Út 19:30
mozektevidi.net reakce na »mr.Crow 8«: Blbé je, že v mém WYSIWYG editoru ta fce nefunguje. A když bych wisiwyg editor nepoužíval tak mi aspell hlásí věci jako "a href" , "strong" a taky i absenci diakritiky v URL (clanek/bouracka-kolin-skola) a pod
(FCK editor + Opera)
16.1.2008 St 12:30
Sajvi©centrum.czHeh, slib, že tu básničku zveřejníš, sem nebral zas tak vážně ale teď vidim, že tady vážně je. Sakra, nevim jstli si takovou popularitu zasloužim. Každopádně tě rád zase uvidim a pokecám. (Třeba v Chechtáku..?..?)
31.1.2008 Čt 08:44
shaimagal.org Kdyz jsme u silvestra, tak by me zajimalo, jak to slavy Silvestr... kdyz ma narozeniny a jeste novy rok, ten musi byt na sracky pekne :-D nehlede na to, ze je to blby slavit 2 veci v jeden den... ja to mam hezky pres celej rok.-)
25.3.2008 Út 13:01