Tak jsem dostal octavia ambiente 1.9 TDI

Bouranou Fabii ještě nestačili sešrotovat (zatím co já ano) a už mám Škoda Octavia 1.9TDI s klimatizací, komplet v elektrice. První zážitky na letních pneu a první jízdy.
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/tak-jsem-dostal-octavia-ambiente-1-9-tdi

#1 machy webmachy.php5.cz emailmach.ma©email.cz

Asi jako každého čtenáře tvého webu mě jako první napadlo "Snad to zase někam nenaboří" :). Každopádně, přeju hodně najetých kilometrů bez nehod, ty bys měl mít na pár (desítek) let vystaráno...

date 6.1.2009 Út 19:24
#2 Gazer

lol, já už myslel, že tu octavku naboural, když sem čet, že má letní :D

date 6.1.2009 Út 19:44
#3 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Gazer 2«: No naboural ji malem na zimnich :) Kdyz sme vyjizdeli z pneuservisu, tak ja sem krasne vyjel zatimco olda vjel do silnice kde uz jelo dalsi auto. TO ho vytroubilo a vyhlo se mu :D

date 6.1.2009 Út 19:50
#4 matej21 webmatej21.cz emailmatej21©matej21.cz

reakce na »Tonda 3«: lol

tak dem tipovat jak dlouho vydrzi, ja rikam tri mesice :)

date 6.1.2009 Út 20:01
#5 Citr

Nic proti, ale takovym nemehlum bych sebral ridicak tam minimalne na deset let. Chlubit se bouranim mi prijde trochu mimo, ale vsechno se da lecit :)).

date 6.1.2009 Út 21:46
#6 Wyder webwydrikovo.blogspot.com emailWyderr©gmail.com

KOLIK STALA ?

date 6.1.2009 Út 22:10
#7 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Wyder 6«: To je tajemstvi :)

date 6.1.2009 Út 22:10
#8 Wyder webwydrikovo.blogspot.com emailWyderr©gmail.com

reakce na »Tonda 7«: Tsa, to me na celem clanku zajimalo nejvic kua :)).

date 6.1.2009 Út 23:22
#9 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Wyder 8«: Tak si typni :) Dam ti co auto ma za vybavu atd ju?

Takze.

Vyroba: listopad 2004
Najeto: 60300 Km
Nehavarovano
1. Majitel (nakej dedula co to chodil lestit a o vikendu vzal babku do kauflandu)
Verze Ambiente - ABS, ASR, Vyhrivana zrcatka, Vyhrivane trisky odstrikovacu, Okna elektrika, Automaticka klimatizace climatronic, Radio s CD prehravacem, Elektrony, Vyskove nastavitelna sedadla a vlant, Palubni pocitac s maxidotem, efend lock, centralni zamikani s alarmem a dalkacem, imobilizer, pravidelne servisovana.

Motor: 1.9 TDI 66 KW
Barva: Tmave cervena az do hneda metaliza

Na plno picovin sem rozhodne zapomnel :D

date 6.1.2009 Út 23:34
#10 nosi

Nakej dedula co to chodil lestit a o vikendu vzal babku do kauflandu - to ti rekli? Mam pocit ze tohle rikaj snad ve vsech autosalonech/bazarech, myslel jsem ze na tohle uz nikde neveri :-). Nene, dedulove si Octavky fakt nekupujou :-).

Jinak pekna volba, Octavie jsou krasny, kort v Ambientu.

Jinak Mozku, davej na ty silnici bacha - mozna si doted mel stesti, ale az kvuli tobe nekdo v jinym aute zarve (nedejboze treba dite), dojde ti, ze chlubit se tu tim, ze si pri vyjezdu ze servisu malem nekoho jinyho sestrelil, neni uplne idealni.

Ono hlavne z vezeni se blog dost dobre psat neda, tak na to mysli, nez za to sednes ;-).

date 6.1.2009 Út 23:45
#11 Korgon

reakce na »nosi 10«: Dědulové si oktávky kupují (i když asi ne diesely), ale neprodávají je po 4 letech, zvlášť ne TDI, který je v 60.000 teprve zajetý. Po 4 letech se mění firemní auta, jenže ty mají najeto tak 130 - 190 tis.

Druhá verze je, že "to měla nějaká ženská na nákupy jako druhý auto" :-).

date 7.1.2009 St 07:59
#12 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »nosi 10«: Olda ve skutcnosti neexistuje :) Je to smyslena osoba a blog pise kolektiv autoru :D

BTW my auta v bazarech nekupujeme :D

date 7.1.2009 St 08:01
#13 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Korgon 11«: Dedula umrel. Prodej dedictvi.

date 7.1.2009 St 08:02
#14 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »nosi 10«: Sem to nedopsal. My kdyz nekuujeme nove auto, tak kupujeme na aukcich, nebo dedictvi, nebo zabavene leasingy.

date 7.1.2009 St 08:03
#15 Šalis

Názory jako: Strasne ti preju, abys prisel o papiry. Ty nejsi ridic" může říci jen osoba co není seznámena se skutečností, Olda měsíčně najede víc kilometrů než dost lidí tady.. aneb kdo nejezdí klidně se vychloubá že nebourá, že je nej, při rozbití fiatu uno se olda vyhejbal motorkárům v protisměru, jinak by je trefil... po fiatu jezdil nákej ten pátek bez nehody no a pak s fabii to byla holt smůla náledí no.. sry jestli najdete po mě, chyby.

date 7.1.2009 St 11:06
#16 matej21 webmatej21.cz emailmatej21©matej21.cz

reakce na »Šalis 15«: proti suckerovi nic nerikej. ten ti ted vynada jaka ses pica ze on jezdi mesicne 100 000 km a jeste nikdy neboural :D
btw: "sry jestli najdete po MĚ" :D

date 7.1.2009 St 14:02
#17 xxxvodnikxxx webnemamcas.com emailhonibrk©redtube.com

reakce na »Citr 5«: tak ty seš asi velkej kluk vid? uz podle tvýho originalniho nicku to je znát...
btw on se bourackou nechlubil, jen ji oznamil, jeden z mnoha clanku na blogu, tak tady moc nekecej puso, dík...

date 7.1.2009 St 14:53
#18 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »xxxvodnikxxx 17«: Wole :D Sem klikl na nemamcas.com a ono hovno a pak me teprve napadlo, ze asi existovat nebude :D

date 7.1.2009 St 15:10
#19 Michal Jirků webgo-strong.net emailjirku.michal©gmail.com

reakce na »Tonda 14«: Hlavne aby se v tom Olda nezabil :-D 1,9TDI neni 1,2 HTP :-D

date 7.1.2009 St 15:34
#20 Johndere emailJohndere54©seznam.cz

No nevím. Ty první dvě bouračky za to asi Olda nemohl. Ale že jezdí rychle, to se mi nějak nelíbí. Prostě od něčeho jsou silnice rozdělený na vesnický kde je 50 normální kde je 90 a dálnice kde je 120 no. A když někdo jede moc ryclhe tak to asi nemá v hlavě v pořádku no. Nevím no. Když tu píše, že jede rychle nebo pomalu, nedokážu si představit kolik je to km/h.

date 7.1.2009 St 16:02
#21 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Johndere 20«: Koukam ze ty si predpisy taky leta nevidel co :) Na dalnicich je 130.

date 7.1.2009 St 17:13
#22 Michal Jirků webgo-strong.net emailjirku.michal©gmail.com

reakce na »Johndere 20«: Proc by to nemel v hlave v poradku nekdy proste chvatas a nemuzes jinak tak te nezajima ze je na dalnici 130km/h a proste to valis co to da klidne i pres 200Km/h kdyz na to mas auto a kaltohy. ridit auto v takovej rychlosti neni zadna sranda chce to se vis soustredit nez normalne.

date 7.1.2009 St 18:38
#23 Johndere emailJohndere54©seznam.cz

reakce na »Michal Jirků 22«: Za tu 130 pardon, já řidičák ještě nemám takže to neřešte :-D Ale ono když jedeš 200 tak to sice není sranda ale nejhorší je, že nemáš odpovědnost jen za sebe, ale i za ty do kterejch bys to eventuelně nabořil. Prostě se mi to nelíbí, radši snad vyrazím dřiv. Prostě ty kteří jezdí jako čuňata nemám rád.

date 7.1.2009 St 20:20
#24 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Johndere 23«: Nojo pan neridic. Si povime az budes mit ridicak a najedes prvnich 25 000 kilometru. Pak si muzeme popovidat jak si dodrzoval padesatku ve meste (teda pokud nebudes mit nakou skodu 120 kde se ve ctyriceti klepe volant)

date 7.1.2009 St 22:15
#25 Michal Jirků webgo-strong.net emailjirku.michal©gmail.com

reakce na »Johndere 23«: Az budes mit ridicak tak poznas sam. A to ze jezdis rychle s tebe jeste nemusi delat prase pokud je to v rozmnejch mezich, nejedu tam kam nevidim nebo nemusim predjizdet za kazdou cenu atd.

reakce na »Tonda 24«: no nez najede tech 25tis to muze trvat taky pomerne dlouho:-D mel by si ten limit snizit :-D

date 7.1.2009 St 23:24
#26 lo3k webklice.okamzite.eu

Tak to ti přeju hodně štěstí s novým vozem.

Což o to oktavia vydrží dlouho, ovšem jak dlouho vydrží tobě, toť otázka :D

date 8.1.2009 Čt 18:15
#27 Johndere emailJohndere54©seznam.cz

reakce na »Michal Jirků 25«: Co to je v rozmezí? Ono to rozmezí je snad stanovené předpiy ne? ... no asi tomu jako neřidič nerozumím.

date 8.1.2009 Čt 21:37
#28 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Johndere 27«: jezis on psal v rozumnych mezi. Ne v rozmezi. Boze.

date 9.1.2009 Pá 08:49
#29 Jardik

reakce na »Gazer 2«: reakce na »Tonda 9«: No tak uřčitě neřeknou že s tím jezdil 20 letej pošuk a měl tam čip co z toho udělal raketu na naftu.
A že byla lehce tuklá, což může být že to jednou nedobrzdil nebo zatnutej strom těsně před řidičem.

I argument že s tím jezdil důchodce neznamená že je v pořádku. Kdo tvrdí že důchodci líp řídí a neničí spojku a nevytáčejí studený diesel na 4k ot/min. A to že diesel někde stojí je pro něj to nejhorší co se může stát.

date 9.1.2009 Pá 19:42
#30 Tonda webnetzona.cz emailcapousek©netzona.cz

reakce na »Jardik 29«: Chtel sem tim rict, ze auta co kupujeme jsou spolehliva a dostavame na ne zaruku :) Kdyz teda nekupujeme funglovky. (popravde oldovi asi uz nikdy funglovku nekoupim :D)

date 10.1.2009 So 09:15
#31 jardik

reakce na »Tonda 30«: No já bych zase tak autobazar nebo kde se to kupovalo tolik nevěřil, vždycky něco zamlčí. Chce to prověřit minulost auta aspoň vědět jestli to má záznám o nehodě, cokoli, prověřit servisku a mít tam člověka co autum rozumí (vim že Olda to rozhodně není :)). Já bych Oldo sotva půjčil po tom všem šlapací autíčko.

date 10.1.2009 So 14:15

© 2008 Oldřich Šálek Zásady ochrany osobních údajů