Moje tagování v telefoní seznamu v mobilu. Tagy a web 2.0, tagování stránek
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/take-tagujete-tagy-2-0
kimseo.blogspot.com Založil jsem si blog na blogspot.com a tam se to jmenuje labels (štítky) nikoliv tagy, je to to samé? Jinak jsem si samozřejmě přidal do odkazů odkaz na tvůj web 8-)
10.5.2007 Čt 16:02
odry-fulnek.ic.cz TO Kim.Seo: hmmmm...psycho
TO Coyot: to se máš čím chlubit :-D :-D
10.5.2007 Čt 16:37
Jako jo, článek chápu, ale nerozumím významu tzv. tagů. Taky tam tagy typu "Eva-Uchylna chata č. 9", ale nepřikládám tomu větší význam.
Mozku, nono "vysací zámek" ?
10.5.2007 Čt 16:55
kimseo.blogspot.com TO Coyot: Ty tagy jsou vlastně docela přirozená věc. Takové vyústění navigace na webu. Je to dobré pro uživatele, ta různorodá velikost tagů vznikla později a je daná počtem jejich přiřazení u různých článků. Tím vpodstatě uživatel vidí co je na daném webu nejpodstatnější. Tagy jelikož jsou dobré pro uživatele - jsou logicky i dobré pro SEO :-)
10.5.2007 Čt 17:00
kimseo.blogspot.com TO Coyot: U těch mobilů ten "tag" de facto vyjadřuje spojitost s tím člověkem, nebo místem. Pokud máš v mobilu 300 čísel, tak kolikrát si nepamatuješ jméno, ale zkusíš hledat podle "tagu" :-), no a na webu je to hodně podobné. K článku o neúspěchu našich hokejistů přidáš třeba tagy "MS 2007, hokej" a lidi se pak orientujou podle tagů, který zobrazíš někde na liště po straně.
10.5.2007 Čt 17:16
mozektevidi.net
mozek007©seznam.czTO Coyot: :-)
TO Kim.Seo: Ano štítky a tagy jsou to samé, jen trochu počeštěné.
Ti francouzi dají ale zabrat :-D
10.5.2007 Čt 18:32
mozektevidi.net
mozek007©seznam.czTO KimSeo: Ano dneska u mě spí již třetí den.
TO pižďuch: Já se ti nedivím.
TO Evča: Hm, zajímavý koment, jistě není kvůli přidání odkazu, že?
10.5.2007 Čt 22:58
suksoft.ic.cz/
sukina.cz©seznam.czEvca, ty jsi ta co spamuje na foru ic.cz zejo? No to bych se hadal jestli to je nebo neni o pridani odkazu...
11.5.2007 Pá 21:42
mozektevidi.net
mozek007©seznam.czreakce na »SUK 17«: Jednoduche rešené BAN :-D
19.5.2007 So 19:30