Update na Kubuntu 7.10

http://mozektevidi.net/upload/update-linux-kubuntu-ubuntu-7.10.png

Ještě než se rozloučím s Kubuntu a přejdu na SUSE 10.3, updatuji na poslední verzi Ubuntu.
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/update-na-kubuntu-7.10

#1 bagy webjakvydelavat.kvalitne.cz emailbagy©jakvydelavat.kvalitne.cz

Hodně štěstí s novou distribucí...já se plánuju konečně odlepit od XP a vlítnou do Ubuntu jenže mám pořád problém s CDMA a s tim co umim prostě nezvládám něco doinstalovávat...už se těším na další článek hltám to jako blázen :P

date 19.10.2007 Pá 22:22
#2 DarkCraft webdarkcraft.org

Jak uz sem psal v nekterem z predchozich clanku, *buntu je jedine distro, za ktere bych se stydel. Podle me na Linuxu uz jedes dost dlouhou dobu na to, aby sis mohl poridit poradne distro, doporucuju ti Arch Linux, na tom se naucis jak co funguje a odnaucis se "klikacimu zlozvyku" z windows.

date 20.10.2007 So 03:00
#3 ScH0ll_kIll3r webschollkiller.wz.cz/blog/ emaildj-dran©seznam.cz

a kdyz ne arch tak gentoo

date 20.10.2007 So 09:09
#4 MzK webmozektevidi.net

reakce na »DarkCraft 2«: Tady nejde o to, používat co největší HC linux. Tady jde o spokojenost, můžu být spokojen víc s ubuntu než s Archem. Navíc jsou i jedinci, co můžou být spokojení i s windows :)

date 20.10.2007 So 14:38
#5 lo3k webfreeblog.ic.cz

reakce na »MzK 4«: mno v tom to je...každýmu vyhovuje něco jinýho

date 20.10.2007 So 15:50
#6 mr.Crow webdisposed.xf.cz/wordpress/

reakce na »MzK 4«: na tom něco pravdy bude. Používal jsem nějakou dobu slackware, neměl jsem s ním problémy, všechno jsem vyřešil bez klikacích nástrojů, ale stejně jsem se po čase vrátil k openSUSE...asi jsem si na něj zvyknul, jakobych se v něm cítil nejpohodlněji...já ti openSUSE doporučuju ;)

date 21.10.2007 Ne 17:22
#7 merlyn

No, ono třeba zkusit nějaký to BSD by taky nebylo od věci ;-). Jinak SuSE je dobrý. Má ho babička a zatím funguje (i SuSE i babička)

date 22.10.2007 Po 20:20
#8 mr.Crow webdisposed.xf.cz/wordpress/

reakce na »yed_ «: : asi by ses divil, ale znám spoustu lidí, co dávají na desktopu přednost *BSD před Linuxem

date 23.10.2007 Út 19:41
#9 mr.Crow webdisposed.xf.cz/wordpress/

reakce na »yed_ «: je dost relevantní. Protože těch lidí, co používá *BSD na desktopu je sice málo, ale jsou :-)

date 26.10.2007 Pá 11:28
#10 MaXiM

"Od Windows Vista utíká stále víc lidí, i v naší třídě se snaží neúspěšně instalovat XP na sata disk v notebooku (nejsou ovladače)"
BLBOST, vždycky je chyba někde mezi klávesnicí a židlí !!! Mám též SATA a všechno bez sebemenčího problému. To si holt musíte sehnat ty správné instalačky, vy profíci!!!

date 24.2.2008 Ne 02:06
#11 devian webstahni.net

reakce na »MaXiM 10«: To není blbost. V sata to skutečně není, na sata disk není problém XP nainstalovat, problém je v tom, že na nové notebooky už se často ovladače pro xp neseženou.

date 24.2.2008 Ne 13:41

© 2008 Oldřich Šálek Zásady ochrany osobních údajů