Proběhl festival votvírák 2008, já jsem v pořádku doma a mám plno fotek a zážitků. Co se stalo, jak dopadlo VIP vstupné, měl jsem čím fotit a mnoho dalšího.
Celý článek je zveřejněn na mozektevidi.net/clanek/votvirak-2008-fotky-a-zazitky
google.com
©©©Pekny clanek, diky za nej..
Sam jsem tam dorazil v sobotu dopoledne (na desatou hodinu) a krasne si uzil cestu na kole 25Km.. Kdyz jsem tam prijel na svou oblibenou kapelu DeFuckTo s nechucenim jsem zjistil, ze nedorazili.. Tak jsem se porozhlidnul a po zjisteni - ze pres den hrajou vyhradne popove sr.. Jsem se obratil a jel domu :D
Skoda ze jsi to nevyfotil prave dopoledne.. Vsudy pritomne kelimky od piva - pruhledne - vypadaly na trave jako snehova pokryvka, fakt husty :D
BTW, takze uz znamy fotograf jo? :) jak se clovek takhle stane fotografem ruznych akci? Proste jim napise? .)
Na jinem festaku byly odpadky zvladnuty zajimavym zpusobem.. Za kazdy kelimek davali 2Kc.. Byste videli, jak to tam lidi vymetali, po festaku pak nezbylo nic ;)
BTW2.. co to je? foto.mozektevidi.net/votvirak-2008/votvi… :)
21.6.2008 So 10:21
tarantino.wz.cz Zdar Oldo... Navstevnici se na takovejdlech akcich pocitaj tak, ze se zameri zabrana plocha a pocita se 2 lidi na metr ctvrecni a 4 lidi v kotli... celkove to vyslo tak, ze jen na kabatech bylo nejakejch 45 000, za celej patek nakejch 65 000 a celkem bylo na festu pres 100 tisic lidi za 3 dny dohromady... (pocitej ze cca 20 000 tam bylo celej fest... to uz mas 60 000 atd...) jsou to proste uchylny pocty, ale je to tak ;)
21.6.2008 So 13:08
mozektevidi.net reakce na »Anonymous_ 1«: Musíš mít web, co je trošku známý. Ptají se, za jaké médium fotíš. Název novin, název webu apod.
Tamto je jakýsi pytel, zapálí se svíčka, ohřívá vzduch, naplňuje pytel a ten pak letí.
To že dávají za kelímek 2kč je slušný, to bych se dal vydělat majlant. U nás (Kolín, Natruc) dávají za kelímek 50hal. Taky, nikde ani kelímek a navíc otravují malí parchanti, co před tebou stojí a čekají, až dopiješ pivo.
reakce na »gogo 2«: No to jsou hodně nepřesný počty. Místama byly prázdný místa, někteří lidi byli schovaný na záchodě, ve stanu v autě apod.
22.6.2008 Ne 11:25
Mně osobně se tam taky líbilo, byla sem tam od čtvrtka do soboty, jasně asi jako všude na jiných festech se něco najde, i tady bych našla nějaký zápory akce, ale i tak to bylo v poho...hlavně ty lidi s tím určo nějak tak počítali, jinak by tam nebyla taková návštěvnost...už se těším na Zavírák :-)
22.6.2008 Ne 12:35
pisem.cz vypadá to na parádní akci kterou sis jak vidim opravdu užil...
ony odpadky a takzavaní metloši jsou na akcík tohoto tipu opravdu nepříjemní...
22.6.2008 Ne 19:21
pisem.cz jinak ta fotogalerie vypadá velice zajímavě - nějak jsem o ní začal uvažovat (sry ze sem to nenacpal do jednou komentu a pisu rychleji nez premyslim)
22.6.2008 Ne 19:23
mozektevidi.net reakce na »lo3k 6«: jsem se sní nechtěl programovat, tak jsem si jí stáhnul. Je celkem dobrá, má plno nastavení, zrovna přemýšlím, že tam přesunu i tyto fotky mozektevidi.net/galerie.php a taky mozektevidi.net/?foto ,ale vůbec se mi do toho nechce, protože pak přijdu o indexaci těchto obrázků, musel bych je všechny přesměrovat, ale oni jsou rozházený asi v deseti složkách :(
23.6.2008 Po 09:37
netzona.cz
capousek©netzona.czPresmerovani nebud problem prece. Od ceho mame regularni vyraz a htaccess :)
24.6.2008 Út 08:28
pisem.cz reakce na »Tonda 9«: ajeeje... maestro hoster se ozval... a problem je vyresen :D:D:D:D:D
24.6.2008 Út 16:06
suynka.sblog.cz
suynka©seznam.czAhojky super článek, super fotečky ... Akorát mi tu chybí nějaká ta fotečka s Hip-Hop stage ... ale nevadí prostě super ... Jinak parádná akce ... už se těšim na zavírák !!!
25.6.2008 St 21:06
mozektevidi.net reakce na »Tonda 9«: No jo, ale když máš spousty fotek v různých adresářích? Se klidně koukni na složky ve složce /hosting/mozektevidi.net/www/ je tam složka obr img img_big up upload a například ve složce obr mám složky typu 2007, cerven, fotoakce, volarna, maje.. prostě mám to tříděné někdy podle měsíce, někdy podle typu akce, někdy podle názvu akce a někdy tam mám i složku temp atd.. prostě strašný bordel. Asi se na to vykašlu a jen to přesunu, bez přesměrování :)
reakce na »suynka 11«: Právě na hip Hop stage jsem vůbec nebyl, hip hop není moje hobby.
Na zavírák tak razím :)
26.6.2008 Čt 08:37
mazlik246©hotmail.comto byly tokovi ty balonky (horici):D:D:D:D:D:Dreakce na »Anonymous_ 1«:
28.6.2008 So 23:12
©seznam.czHele lidi hledam dredatyho slovaka jmenem pavel z mlady boleslavy..kterej tam mezi vama paril.hele jestli na nej mate nakej kontakt nebo ho znate ozvete se na cislo 728625454.romana
29.6.2008 Ne 13:29
mcterka©seznam.cztak to je hustej festak!!!!lidicky doporucuju aby ste tam pryti rok jeli ja tam tenhle rok byla a bylo to husty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
3.7.2008 Čt 18:39
PRO VŠECHNY PODVEDENÉ BRIGÁDNÍKY! Prosím, kdo jste od nich ještě nedostal zaplaceno za brigádu ozvěte se mi na mail radv"zavináč"seznam.cz, plánuju cokoliv k tomu (třeba hromadnou žalobu), abych je donutila mi dát moje peníze - ale na to sama nestačím... Díky moc!
26.8.2008 Út 23:02